Wandelen rond Breda met overnachting

Na bijna een maand rondjes rondom mijn eigen huis gelopen te hebben, met een paar uitstapjes naar het strand van Cadzand, snak ik naar verandering van loopomgeving.

Grote Kerk Breda vanaf het water

Een groot deel van mijn familie woont in Breda, en de omgeving daar is Γ©cht anders dan in Den Haag, dus besloot ik voor volgende maand een familiebezoek te combineren met een wandeling door het historische centrum en eentje in het Mastbos. Ik ga zo ongeveer 25 jaar terug in de tijd…

Vervolgens meldde een goede vriendin zich, dat ze graag mee zou gaan. Leuk, maar dan ga ik niet bij mijn moeder in het logeerbed crashen πŸ˜‰ – op zoek naar een hotel dus.

Laat mijn neef nu op Middelbare Hotelschool de Rooi Pannen in Breda zitten, en stage lopen in het opleidingshotel!

Overnachten in Opleidingshotel Rooi Pannen te Breda

Dit is een affiliate link. Dat betekent, dat als je via mijn link besluit bij dit hotel te reserveren, het jou niets extra’s kost, en mij een kleine commissie oplevert, waarvan ik deze website in de lucht kan houden. Dankjewel!

2 thoughts on “Wandelen rond Breda met overnachting”

 1. Als je kans ziet, moet je ook de Smokkelaarsroute doen, bij Strijbeek. Die enkele keer dat wij nog wel eens in Nederland zijn, proberen we die steeds te lopen. Ik kan hem zelfs nog altijd in gedachten lopen, wat erg handig is als ik niet kan slapen, want dat is mijn alternatief voor schaapjes tellen. πŸ˜‰

  Dat hotel zit, zo te zien, ook op een historische plek. Leuk!

  Veel plezier en wandel ze.

  Reply
 2. Oh wat een leuke tip, ik ga mijn best doen! (Vriendin met wie ik ga loopt geen grote routes, dus misschien bewaar ik hem voor een volgende keer)

  Leuke manier van schaapjes tellen, ook die neem ik mee πŸ˜‰

  Reply

Leave a Comment

Verified by MonsterInsights